Où acheter

Les Granolas de Jenny

Find vej til Sattva & Halvmånehuset


Halvmånehuset ligger i den smukkeste natur ikke langt fra Præstø, Næstved og Vordingborg. Der kører tog direkte fra København til Lundby station hvorfra der kun er en kort køretur til Halvmånehuset. Vi hjælper gerne med at arrangere samkørsel fra Lundby og København, hvis du har behov for det. Adressen er Grumløsevej 91 i Lundby.
Hvad skal jeg medbringe til mine kursusdage?


Medbring gerne: - Pen & papir til noter - Yogaegnet tøj, gerne i flere lag - Madpakke og eventuelt snacks Vi serverer the og vand i receptionen. Her har vi også et køleskab, så din medbragte mad kan komme på køl. Har du allerede fået udleveret kursusmateriale, skal det også medbringes til alle kursusdage medmindre du får anden besked.
Godt at vide om: Tiden op til kursusstart


Der er ingen obligatorisk læsning eller anden forberedelse inden kursusstart. Men gør gerne følgende: - Skriv alle kursusdage i kalenderen. - Læs og bekræft uddannelsesaftalen. - Sæt tid af til din yogapraksis. Hvis du deltager på en grunduddannelse er det en god idé at du cirka halvvejs igennem forløbet begynder at øve dig lidt ved at undervise venner og bekendte. Måske vil du allerede nu begynde at rekruttere nogle heldige prøvekaniner? Når uddannelsen starter vil der selvfølgelig også være masser af muligheder for at arrangere øvedage med dine medkursister, hvis du ønsker det. SPØRGSMÅL INDEN VI STARTER? Så må du endelig kontakte os. Vi er kun glade for at høre fra dig og ser frem til at lære dig bedre at kende.
Godt at vide om: Betalingsordninger


ER DET MULIGT AT FÅ EN BETALINGSORDNING? Ja, hvis du bliver optaget på en af Sattvas længere uddannelser, er det muligt at få en betalingsordning. Sattva tilbyder en afdragsordning med faste, månedlige betalinger via PBS. Antallet af rater bestemmes af hvor lang tid der er til kursusstart. Skriv til os på kontakt@sattva-yoga eller via vores kontaktformular, hvis du vil vide mere.
Godt at vide om: Ansøgning & optagelse


Det er helt uforpligtende at ansøge om plads på Sattvas uddannelser. Din tilmelding er først bindende når du har modtaget optagelsesbrev samt foretaget betaling. HVORFOR SKAL MAN UDFYLDE ET ANSØGNINGSSKEMA? Det er vigtigt for os at vi er et godt match! En yogalæreruddannelse er en spændende, men også intens, læreproces. Vi optager kun kursister som vi tænker vil få noget godt ud af et uddannelsesforløb hos os. HVORDAN ANSØGER JEG OM EN PLADS? Du kan enten udfylde et spørgeskema her på websiden eller, hvis du foretrækker det, sende din ansøgning på mail til kontakt@sattva-yoga.dk HVOR MEGET SKAL JEG SKRIVE? Gør dig gerne umage med din ansøgning, så vi kan lære dig lidt at kende. Hvis din besvarelse er for kortfattet kan vi ikke vurdere om du er klar til uddannelsen og uddannelsen den rigtige for dig. HVORNÅR SKAL JEG ANSØGE? Der er ikke nogen sidste frist for at ansøge til Sattvas uddannelser, men vær opmærksom på at især de lange uddannelser oftest bliver fuldt bookede i god tid inden kursusstart. HVORNÅR FÅR JEG SVAR? Vi gør hvad vi kan for at vende hurtigt tilbage til dig. Hvis ikke vi kender dig i forvejen vil vi ringe dig op til en snak om uddannelsen. Vi bekræfter altid din optagelse på skrift, så hold øje med indboksen. Hvis du ikke hører fra os indenfor 10 dage, må du meget gerne kontakte os igen. HVAD BETYDER DET, HVIS JEG FÅR EN PLADS PÅ VENTELISTEN? Det er ganske uforpligtende at stå på en venteliste. Vi kontakter dig, hvis vi får en plads ledig og du kan så tage stilling til om du vil have pladsen eller lade den gå videre til den næste på listen.
Hvad med overnatning?


Hvis du bor langt fra Halvmånehuset anbefaler vi at du finder et sted i nærheden at overnatte. Dagene er fyldt godt og grundigt op, så du vil have brug for at slappe af om aftenen. Vi anbefaler gerne hyggelige overnatningsmuligheder i området og sætter dig også gerne i kontakt med andre kursister, så I sammen kan booke et sted. Vores kursister kommer fra hele landet, så der vil helt sikkert være flere, der også har brug for at booke et hyggeligt sted at overnatte.
Kan jeg låne yogaudstyr hos Sattva?


Ja, selvfølgelig! Vi sørger for at du kan gratis kan låne både yogamåtte, tæpper, yogabælter, øjenpude, blokke og en yogapølle. Hver deltager bruger det samme udstyr hele modulet, så vi sikrer den gode hygiejne.
Godt at vide om: Kursusmateriale


Manualer og workbooks er altid inkluderet i dit kursusfee. Vi anbefaler gerne spændende litteratur, men der kommer ingen lister over dyre bøger, der skal investeres i i forbindelse med din uddannelse. Vi gør os umage med at sammensætte brugbart, holdbart og lækkert kursusmateriale til vores kurser som du forhåbentlig vil blive ved med at bruge - også længe efter sidste kursusdag. Vores manualer trykkes i Danmark på svanemærket papir.

 

POINTS DE VENTE EN SUISSE 


CANTON: Doubs NOM MAGASIN: MAGASIN D'USINE ADDRESSE: "Cornu SA Fontain, Route de Pugey" VILLE: Fontain SITE WEB: www.cornu.ch - CANTON: Haut-Rhin NOM MAGASIN: MAGASIN D'USINE ADDRESSE: "Cansimag, 3 Rue de l'Industrie" VILLE: Saint-Amarin SITE WEB: www.cornu.ch

 

POINTS DE VENTE EN FRANCE 

 


CANTON: Doubs NOM MAGASIN: MAGASIN D'USINE ADDRESSE: "Cornu SA Fontain, Route de Pugey" VILLE: Fontain SITE WEB: www.cornu.ch - CANTON: Haut-Rhin NOM MAGASIN: MAGASIN D'USINE ADDRESSE: "Cansimag, 3 Rue de l'Industrie" VILLE: Saint-Amarin SITE WEB: www.cornu.ch

BOUTIQUES EN LIGNE